Tucson Style Понуда

Оставете стилски отпечаток со вашиот нов Hyundai Tucson!Технолошки напредниот Tucson со Style ниво на опрема сега е достапен по цена од 26.700 евра со вклучена металик боја.

Направете го вистинскиот избор, уживајте во патувањата со удобност и безбедност!Посетете го нашиот продажен салон на бул. Босна и Херцеговина бр.1 за повеќе информации!Количините се ограничени.Откријте го новиот Tucson со револуционерен дизајн и технолошко напредни перформанси.Закажете тест возење и добијте повеќе информации за вашиот нов SUV!PDF dokument | 0.64MB Акциски ценовник Hyundai Tucson
PDF dokument | 0.43MB Акциски ценовник Hyundai Tucson HEV
PDF dokument | 0.64MB Ценовник Hyundai Tucson
PDF dokument | 0.37MB Ценовник Hyundai Tucson N-Line
PDF dokument | 0.43MB Ценовник Hyundai Tucson Hybrid

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.