Дизајниран да се истакнува.

Спортски, елегантен и визуелно зачудувачки: динамичната силуета на новиот i20 лесно привлекува внимание со освежениот надворешен дизајн.
Дизајниран да се истакнува.
Безбедност при возење, редефинирана.

Безбедност при возење, редефинирана.

Засилениот безбедносен пакет е дизајниран да ги направи улиците побезбедни за сите: вас, вашите патници и сите други учесници во сообраќајот - вклучувајќи ги пешаците и велосипедистите.
Поврзан со Вас.

Поврзан со Вас.

Уживајте во функциите за паметно поврзување на i20 за удобно возење: останете безжично поврзани и контролирајте го автомобилот со гласовни команди додека сте на пат.

Стил на новата генерација.

Стил на новата генерација.

Првиот впечаток е важен - затоа го освеживме дизајнот на еден од нашите најуспешни модели. Исходот? Автомобил кој изгледа добро како што вози, со модерна, динамична силуета која се истакнува на патот.
Поврзете се со вашиот i20.

Поврзете се со вашиот i20.

Новиот i20 доаѓа со најновите функции за поврзување за да ви го олесни возењето.

Највисоко ниво на безбедност

Највисоко ниво на безбедност

Повеќе безбедносни карактеристики на Hyundai Smart Sense сега се стандардни: Безбедно патување за секого.

 

Технологија подготвена за иднината

Технологија подготвена за иднината

Сите новорегистрирани модели на бензински мотори Hyundai i20 во Европа ги исполнуваат стандардите за емисија на издувни гасови Euro 6d.

 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.41MB Ценовник Hyundai i20
PDF dokument | 10.95MB Hyundai i20 брошура

Закажете тест возење/Побарајте понуда

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.