Искусете го новиот стандард за динамично возење со EV

Искусете го новиот стандард за динамично возење со EV

Естетски заоблениот и аеродинамичен дизајн на предниот дел го минимизира отпорот на воздухот, што резултира со непречено и динамично возење. 

Емоционална ефикасност

Емоционална ефикасност

IONIQ 6 има најнизок коефициент на отпор на Hyundai од 0,21. Ова дава јасна предност што е енергетски ефикасен и овозможува зголемен опсег на возење до 614 km.

Дефинирана внатрешност

Дефинирана внатрешност

Внатре, практичен личен простор наречен Mindful Cocoon ќе го подигне нивото на удобност и употребливост благодарение на напредните функции и иновативните стилски решенија

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.45MB Ценовник Hyundai IONIQ 6

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.