Hyundai сервисна понуда

Промотивна сервисна понуда посветена на Hyundai возила постари од 4 години. Искористете ја оваа временски ограничена понуда за да го сервисирате Вашиот автомобил со оригинални делови по стандардите на Hyundai и воедно да добиете бесплатна механичка проверка и бесплатно ажурирање на навигациониот систем.Hyundai сервисна понуда

Во понудата ви следува промена на моторно масло (Shell) согласно фабричката спецификација, промена на филтер за масло, филтер за воздух и филтер за кабина (полен филтер) со вклучена работна рака. Дополнително, нашите техничари ќе ја проверат состојбата на Вашиот Hyundai автомобил и доколку е возможно ќе го ажурираат Вашиот навигационен систем.

Не пропуштајте ја оваа можност за професионално сервисно одржување со оригинални делови по промотивни цени.
Понудата важи за моделите: i10, i20, i30, Elantra, Tucson и ix35; со датум на прва регистрација постар од 4 години.

» Закажете сервис на: hyundai-mk.mk/kontakt/zakazete-termin-za-servis

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.