Еко бонус до 6.800€

Подгответе се да се наелектризирате и да заштедите!Hyundai нуди неверојатни 6.800 евра попуст на сите електрични возила од залиха, меѓу кои се наградуваните IONIQ 5 и IONIQ 6, како и KONA Electric

Кажете здраво за позелена, поисплатлива иднина и следете ги трендовите.Посетете го нашиот продажен салон на бул. Босна и Херцеговина бр.1 за повеќе информации!PDF dokument | 0.36MB NEW Hyundai IONIQ 5 PREMIUM - ЕКО БОНУС
PDF dokument | 0.33MB NEW Hyundai IONIQ 5 ULTIMATE 72 SUN - ЕКО БОНУС
PDF dokument | 0.33MB NEW Hyundai IONIQ 5 ULTIMATE 72 SUN Gravity Gold Matte
PDF dokument | 0.39MB NEW Hyundai IONIQ 6 ULTIMATE Nocturne Gray
PDF dokument | 0.37MB NEW Hyundai IONIQ 6 ULTIMATE Transmission Blue
PDF dokument | 0.23MB NEW Hyundai KONA IMPRESSION Electric - АКЦИСКА
PDF dokument | 0.28MB NEW Hyundai KONA Premium Electric - АКЦИСКА

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.