Погодности

Патувањето на разни места може да биде лесно и опуштено со супериорните погодности на Hyundai I30 Кои ви овозможуваат вашиот телефон да биде постојано наполнет, возењето да биде удобно, а од паркирањето да направи задоволство.

 

Погодности

Безжично полнење

Подлогата за безжично полнење погодно се наоѓа во централната конзола и ви овозможува лесно да ги наполните компатибилните паметни телефони без употреба на кабли.

 

Помош при паркирање

Помош при паркирање

Ултразвучните сензори на предниот и задниот браник звучно и визуелно ве предупредуваат кога се детектираат препреки

 

Задна камера

Задна камера

Задната камера се активира кога ќе вклучите од наназад, така да можете да видите на екранот каде одите.

 

Автоматска климатизација.

Автоматска климатизација.

И возачкото и совозачкото седиште можат да се подесат на посебна температура по желба. Ваше е само да изберете посакувана температура, а системот ќе го одработи останатото.

 

Apple CarPlay и Android Auto.

Apple CarPlay и Android Auto.

Новиот I30 e компатибилен со Apple CarPlay и Android Auto, така да можете да го вклучите вашиот паметен телефон и да ги пресликате вашите омилени апликации на голем екран осетлив на допир.

 

Поврзано рутирање

Поврзано рутирање

Уживајте во поточни сообраќајни предвидувања, попрецизни време на пристигнување и посигурна пресметка на рутата која вам ви ја нуди новиот Hyundai Cloud server.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.28MB Ценовник i30
PDF dokument | 12.26MB Брошура i30

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.