Пространост и практичност

Најновата KONA Electric е дизајнирана да ги задоволи сите ваши потреби. Располага со обемен простор за патниците и за багажот - како и огромен капацитет на багажникот од 332 литри. KONA Electric ви овозможува лесно да се поврзете со иновативната технологија која го прави животот поубав. Музичкиот систем KRELL ќе ви испорача звук за уживање со стил.

KRELL Премиум музички систем

KRELL Премиум музички систем

Врвниот музички систем KRELL обезбедува одличен квалитет на звукот за да може да уживате во него со стил. Опремен е со осум звучници, од кои два се високотонци од 20 мм, четири се вуфери од 160 мм, поседува еден централен звучник од 100мм и еден субвуфер од 200 мм. Осумканалниот засилувач со 45W по канал го максимизира уживањето при возењето.

Нова 7

Нова 7" инструмент табла

Потполно новата 7” дигитална инструмент табла го прикажува начинот на возење и прецизно ја прати потрошувачката на енергија како и состојбата на батериите. Со еден поглед ќе ги добиете сите информации поврзани со автономијата при моменталниот стил на управување со возилото. 

Безжично полнење

Безжично полнење

Поставен на средишната конзола, безжичниот полнач (Qi стандард) ви овозможува лесно полнење на компатибилни и Qi опремени паметни телефони без потреба на приклучок.

Закажана климатизација

Закажана климатизација

Нека ве пречека топол автомобил. Додека е поврзан за надворешен извор на напојување - на пример, во гаражата - можете да го прилагодите времето кога би сакале да отпатувате со вашата KONA Electric, климатизирана на посакуваната температура. Покрај обезбедување на удобност, оваа опција заштедува енергија на батеријата која во спротивно би се потрошила за време на возењето. 

Седишта со грејачи и вентилација

Седишта со грејачи и вентилација

Предните седишта се опремени со вентилација и тристепен систем за греење, за возењето во различни периоди и температурни разлики биде уште поудобно.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.31MB Hyundai KONA Electric ценовник
PDF dokument | 0.35MB Hyundai KONA Hybrid ценовник

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.