Етнериер

Откријте извонредно ниво на удобност со висококвалитетни материјали што ве опкружуваат, за сензуално и софистицирано искуство.

Етнериер
Внатрешен дизајн

Внатрешен дизајн

Дизајнот на идентичните предни светла со LED дневни светла создава непогрешлив и препознатлив изглед на предницата.

Самоувереност и единственост

Смелиот надворешен дизајн е привлечен со мускулести облици, елегантно LED-осветлување и единствени детали кои ја нагласуваат силната Hyundai SUV ДНК во нејзината суштина.

Самоувереност и единственост
LED Предни светла

LED Предни светла

Препознатливите предни светла на Kona со LED дневни светла и целосно LED предни светла вклучуваат и Автоматски долги светла и Светла за свиоци.

Предна маска

Предна маска

Препознатливата предна маска на Hyundai и единствениот дизајн на идентичните предни светла се комбинација за смел изглед однапред.

Страничен изглед

Страничен изглед

Скулптуираните линии и стилските рабови ја истакнуваат KONA повеќе од сите други во класата. 

Цврсто поставена

Мускулестите површини се претопуваат во високо-контрасното украсно обложување на крилото, потенцирајќи го смелиот дизајн на SUV.

Цврсто поставена
Ретровизори

Ретровизори

Двотонскот кров и ретровизори Ви овозможуваат да комбинирате бои кои одговараат на Вашиот стил.

Тркала

Тркала

Достапни со избор на алуминиумски фелни до 18”.

Украсно обложување

Украсно обложување

Исклучителното украсно обложување со висок контраст го карактеризира смелиот SUV дизајн на KONA, претопувајќи се во мускулестите линии на каросеријата.

Заден изглед

Заден изглед

Волуменозен и агресивен стил кој ја нагласува пропорционалната, динамична силуета на возилото.

Смел и робусен изглед

Елегантни LED светла, заден спојлер и мускулести облици го изразуваат единствениот смел дизајн.

Смел и робусен изглед
Заден спојлер

Заден спојлер

Елегантниот заден спојлер вклучува и вградено LED стоп светло.

LED задни светла

LED задни светла

Елегантните LED задни светла имаат уникатен облик околу обложувањето во кој се сместени трепкачот за вртење и светлата за возење наназад.

Ентериер

Ентериер

Откријте извонредно ниво на удобност со висококвалитетни материјали, за сензуално и рафинирано чувство.

Дигитални информации

Дигитални информации

Оптимално поставен и лесен за читање, LCD екран од 4.2" покажува важни информации за возачот, како што се: статусот на активните безбедносни алатки, преостанатиот опсег и потрошувачката на гориво, инструкциите за навигација, надворешната температура и многу повеќе.

Целосно автоматски клима уред

Целосно автоматски клима уред

Автоматски ја одржува саканата температура на кабината за подобар комфор.

8

8" екран на допир

8-инчниот екран на допир ги интегрира 3D навигацијата, медиумите и можностите за поврзување.

Функцијата за предупредување за брзина на камерата не е достапна во сите земји.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 2.97MB Каталог Kona
PDF dokument | 0.44MB Ценовник Kona

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.