Новиот SUV Hyundai Venue достапен во Македонија.

Запознај го подобро во салонот на Ми-Да Гранд Моторс.

PDF dokument | 0.67MB Актуелната понуда за моделот

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.