Перформанси на Хибриот

Компактниот електро мотор работи со 1,6-литарски бензински мотор, што ја подобрува ефикасноста на возењето и ја намалува емисијата на CO2 на само 90 g/km*. Со комбинација на овие два мотори, понекогаш неопходното забрзување е максимално зголемено.
*SE моделот е тестиран според WLTP - прописите.

 

Хибриден погон

Хибриден погон

Електромотор

Електромотор

Бензински моторс

Бензински моторс

Литиум јонска полимерна батерија

Литиум јонска полимерна батерија

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.35MB Hyundai KONA Hybrid ценовник
PDF dokument | 2.54MB Hyundai KONA Hybrid брошура

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.