Доволно простор

Простран багажник со 361 литри со дополнителен простор и задни седишта поделени во однос 60:40, што овозможува багажникот да се прошири до 1143 литри. Kona Hybrid е дизајнирана за лесна употреба со висина на багажникот од 695 мм и голема ширина од 1.002 мм.

Доволно простор

Поврзи се, слушај и вози

Основана во 1980 година, Krell е еден од најголемите американски производители на аудио опрема. Premium и Premium SE имаат музички систем Krell со 8 звучници, надворешен засилувач и субвуфер.
Поврзаноста е стандардна со Kona Hybrid. Одеднаш можат да се поврзат два Bluetooth уреди за пуштање музика и поврзување со Apple CarPlay™ и Android Auto™.
Apple CarPlay ™ е регистриран заштитен знак на Apple Inc. 
Android Auto ™ е регистриран заштитен знак на Google Inc. Фотографиите се регистриран заштитен знак на Google Inc. На Сликите подолу се направени од Премиум СЕ.

 

Премиум музички систем KRELL

Apple CarPlay™ i Android Auto™

Технологија

Технологија

Напредна технологија

Kona Hybrid е лидер во интегрираната автомобилска технологија. Избраните модели користат најнова технологија со екран на допир со висока резолуција, head-up екран и поврзаност со телефонот.

Head-up ekran (HUD)

Head-up екранот (HUD) е карактеристичен за PREMIUM SE модел. На него се прикажани сите основни податоци кои се прикажани така што возачот може брзо и лесно да ги види и да остане фокусиран на возењето.

Екран осетлив на допир

7-инчниот екран осетлив на допир е достапен со моделот SE, има аудио екран и камера со заден приказ за маневрирање во незгодни места. Premium и Premium SE се надополнети со широк екран од 3,25 инчи и 3D навигација, со одделни функционалности и со можност за подесување на почетниот екран.

Безжично полнење на телефонот

Поставен на централната конзола кај моделите Premium и Premium SE, безжичниот држач (Qi стандард) овозможува полесно и безжично полнење на компатибилни и Qi-опремени паметни телефони.

Дигитална инструмент табла

Оптимално позициониран и прегледлив LCD екран со димензии 4,2 ” кај моделот Premium SE ги прикажува најбитните информации, како што се статусот на безбедносните пораки, преостанатиот домет, навигацијата и потрошувачка на енергија во хибридниот погон.

.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.35MB Hyundai KONA Hybrid ценовник
PDF dokument | 2.54MB Hyundai KONA Hybrid брошура

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.