Енергична и ефикасна

Компактниот хибриден SUV Kona Hybrid ги надминува сите очекувања. Елегантна, практична и оилна со напредни технологии. Ги обезбедува сите погодности на конвенционалното возење, но со економска предност на хибриден погон.

Новиот хибрид Kona е достапен во 3 форми - SE, Premium и врвот во својата класа - Premium SE.

Модел Kona Hybrid

Модел Kona Hybrid
Фактор на изненадување

Фактор на изненадување

Самоуверена и впечатлива - Од моќниот дизајн на алуминиумските тркала до минималистичните фарови, овој автомобил е повеќе хибриден дури и од својот погон, комбинирајќи ја компактноста на малите семејства со живиот SUV - стил.Покрај огромниот избор на бои на каросеријата - лесно ќе го најдете она што одговара на Вашата личност.
Достапен црн покрив.

 

Живот во движење

Живот во движење

Софистицираниот ентериер на новиот модел на Kona Hybrid е дополнително засилен со дизајнот на ентериерот и обезбедува технологија што Ви е потребна за да се поврзете со секојдневниоит живот. Моделите SE и Premium имаат црна навлака за седиштата, додека за моделот Premium SE предниот дел на седиштето е изработено од кожа.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.35MB Hyundai KONA Hybrid ценовник
PDF dokument | 2.54MB Hyundai KONA Hybrid брошура

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.