Голема технологија во мало пакување

Предна Камера

 Колку долго и да патувате, ќе ви се допаѓаат внимателно одбраните детали во Вашето i10. 
Предна камера SE Connect и Premium моделите имаат предна паркинг камера која прикажува на централен екран од 8”. Јасни упатства, овозможуваат паркирање без проблеми и во најтесните простори.

 

Навигација

Во Tech Pack опцијата кај Premium моделот имате 5-годишна претплата на LIVE услугите. Така ќе бидете во тек со податоците во сообраќајот во текот на целиот пат, а автомобилот може да ви предлага и алтернативни рути.

DAB дигитално радио

Уживајте во дигиталниот звук на DAB радиото во сите i10 модели. SE connect и Premium моделите имаат своие Apple CarPlay и Android Auto апликации.

Далечинска контрола на воланот

Практичните контроли на воланот ви овозможуваат користење на телефонот со брзина на допир на копче.

Bluelink®

Bluelink®

Достапен како дел од Tech Pack опцијата, Bluelink ви овозможува да го контролирате вашиот i10 со вашиот паметен телефон или преку online говорна команда. Ќе уживате во огромниот број на предности, како што се далечинско заклучување на вратите, “пронајди го моето возило“ можноста и праќање на дестинација од телефон до навигацијата на i10.

Bluetooth® поврзување

Стандардното Bluetooth поврзување ви овозможува стрим на музика и поврзување со компатибилен паметен телефон. SE Connect и Premium моделите нудат препознавање на глас. Брендот Bluetooth е сопствеништво на Bluetooth SIG inc.

Безжично полнење

Во текот на патувањето можете да го полните вашиот паметен телефон безжично доколку е опремен со Qi, доколку Premium моделот го опремите со Tech Pack опција.

5 години гаранција

Уживајте мирно со гаранцијата која важи 5 + 2 години.
Се применуваат условите наведедни во гаранциската книшка.

 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.41MB Ценовник i10
PDF dokument | 3.69MB Брошура i10

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.