Полнење безжичен телефон

Полнење безжичен телефон

Лоциран во централната конзола, безжичната подлога за полнење (Qi стандард) Ви овозможува лесно да наполните компатибилен паметен телефон со Qi без употреба на неуредни кабли.

 

Премиум звучен систем од KRELL

Премиум звучен систем од KRELL

Премиум системот за звук од KRELL испорачува извонредни перформанси за да можете да уживате во стил.

 

Полни седишта со лумбална поддршка

Полни седишта со лумбална поддршка

Притискање на едно копче е сè што Ви е потребно за да го прилагодите Вашето седиште како што Ви одговара. Лумбалната поддршка му дава одлична поддршка на грбот.

 

8

8 "екран на допир

Екран на допир од 8" прави сè лесно достапно со Apple CarPlay ™ и Android Auto ™.

 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 2.97MB Каталог Kona
PDF dokument | 0.44MB Ценовник Kona

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.