Kappa 1.6 Atkinson GDi мотор

Kappa 1.6 Atkinson GDi мотор

Kappa 1.6 Atkinson GDi моторот обезбедува поголема ефикасност на горивото со максимална моќност од 105 КС при 5.700 вртежи во минута и максимален вртежен момент од 15.0 kg ∙ m при 4000 вртежи во минута.

 

Хибриден Електричен мотор

Хибриден Електричен мотор

Хибридниот електричен мотор ефикасно генерира максимална моќност од 43,5 КС и 170 Nm максимален вртежен момент.

 

Оптимизирано работење на моторите

Оптимизирано работење на моторите

Montiranjem baterije ispod sedišta, IONIQ je postigao izuzetno nizak centar gravitacije. To značajno poboljšava okretnost i čini IONIQ zabavnijim za vožnju.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.52MB Ценовник Ioniq-hibrid

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.