Систем за следење на притисокот во гумите (TPMS)

Индивидуалниот притисок на секој пневматик се прикажува на групата инструменти за да го предупреди возачот при низок притисок во пневматиците.

 

Конзолни отвори за воздух

Воздушна вентилација на задното седиште за ладење и греење.

 

Безбеден сончев кров

Отворен сончев кров со еден допир на копче.

 

Сет за репарација

Обезбедени сте со сет за репарација на пневматик и пумпа.

 

Темпомат (ACC)

Темпоматот (ACC) му овозможува на возачот автоматски да ја прилагодува и да ја подеси брзината за да одржува безбедно растојание.

 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.33MB Ценовник Ioniq-hibrid

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.