Ме интересира моќ.

Создаден на патеката - жестоката изведба на сосема новиот i30 N е збогатена со новосоздадениот 2.0-литарски мотор со турбо напојување..

Ме интересира моќ.
2.0 T-GDi (250КС)

2.0 T-GDi (250КС)

Бензински мотор

Овој новоразвиен 2.0-литарски турбо-мотор, со четири цилиндри и директно вбризгување,пренесува брза реакцијаи богат вртежен момент, поддржано со функција за зголемено засилување, со кое привремено се зголемува вртежниот момент за 8%. I30 N вклучува погон на предните тркала и 6-брзинска мануелна трансмисија со посилни запчаници исинхронизирачки прстен, изработен од јаглерод и цврста спојка. Овие подобрени внатрешни делови се создадени за да ја издржат високата изведба на N-моторот со поголема моќност. Краткиот пат на менувањето помага при брзо менување на брзината, па така можете да го почувствувате чувството..

2.0 T-GDi (275КС)

2.0 T-GDi (275КС)

Бензински мотор

Овој новоразвиен 2.0-литарски турбо-мотор, со четири цилиндри и директно вбризгување,пренесува брза реакцијаи богат вртежен момент, поддржано со функција за зголемено засилување, со кое привремено се зголемува вртежниот момент за 8%. I30 N вклучува погон на предните тркала и 6-брзинска мануелна трансмисија со посилни запчаници и синхронизирачки прстен изработен од јаглерод и цврста спојка. Овие подобрени внатрешни делови се создадени за да ја издржат високата изведба на N-моторот со поголема моќност. Краткиот пат на менувањето помага при брзо менување на брзината, па така можете да го почувствувате чувството.

Систем за контрола со N- перформанси

Систем за контрола со N- перформанси

Насмевнувајте се почесто со секој поминат километар - со само едно копче, системот за контрола со N-насмевка Ви нуди избор помеѓу пет различни стила на возење, за секое Ваше расположение. Различните стилови го менуваат карактерот на возилото, подесувајќи ги параметрите на моторот, придушувачите, електронската контрола на стабилност (ESC) на возилото, N-системот за свиоци, звукот на моторот, управувањето и Системот за ублажен пренос на брзината (Rev matching).

 

Контрола на стартот

Контрола на стартот

Системот за контрола на стартот Ви нуди максимална тракција за најбрз можен старт. Го контролира возилото за да го намали пролизгувањето или вртењето на тркалата при нагло забрзување од појдовна точка, помагајќи Ви да го стартуватевозилото како вистински професионален тркач.

Систем за ублажен пренос на брзината

Систем за ублажен пренос на брзината

Вклучете го преку копчето на управувачот, за да ги уживате најбрзите и најфинитевраќања на брзината, без разлика дали сте на кружна патека или предизвикувачки планински пат. Системот за ублажен пренос на брзината(Rev matching) ја синхронизира брзината на моторот со брзината на вретеното,внесена за наредниот степен брзина за време на процесот на менување, намалувајќи ја дотраеноста и зголемувајќи ја трајноста.

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.