Систем за навигација

I30 N Ви овозможува беспрекорно поврзување и иновативна технологија која Ви го прави животот полесен. 8” екран на допир кој прави сè да биде лесно достапно, како Apple CarPlay™ и Android Auto™. Има дури и централно лоцирано подлога за безжично полнење за едноставно полнење на паметни телефони без кабел.

Apple CarPlay™ е регистрирана марка на Apple Inc.

Android Auto™ е регистрирана марка на Google Inc.

 

Напредно поврзување

Напредно поврзување

I30 N Ви овозможува беспрекорно поврзување и иновативна технологија која Ви го прави животот полесен. 8” екран на допир кој прави сè да биде лесно достапно, како Apple CarPlay™ и Android Auto™. Има дури и централно лоцирано подлога за безжично полнење за едноставно полнење на паметни телефони без кабел.

Apple CarPlay™ е регистрирана марка на Apple Inc.

Android Auto™ е регистрирана марка на Google Inc.

Предни и задни паркинг сензори

Предни и задни паркинг сензори

Сензорите во предниот и задниот браник можат да забележат каква било пречка којашто не можете да ја видите и да Ви укажат кога да сопрете за да избегнете контакт со неа.

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.