Предупредување за привлекување на вниманието на возачот (DAW)

Оваа стандардна функција ја подигнува безбедноста и погодностите на сосема ново ниво со континуирано следење и анализа на моделите на возење. Кога е идентификуван модел на замор или одвлекување внимание, DAW го привлекува вниманието на возачот со звучно известување и пораки кои покажуваат пауза.

Предупредување за привлекување на вниманието на возачот (DAW)

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.