Лизинг финансирање за i20
НОВИОТ Hyundai i20 достапен за само 2.660 евра! 

Пристигна совршениот градски автомобил со напредни перформанси на Hyundai, новиот i20. Искористете ja оваа лизинг понуда за малиот и динамичен i20, со месечна рата од само 162 евра.

Со нашата 5+2 годишна гаранција без ограничување на километража, безгрижно ќе уживате во новиот i20 до истекот на отплата, кога ќе имате можност за замена на Вашиот i20 со нов Hyundai автомобил.

Доколку пак решите дека i20 е идеалниот автомобил за Вас на подолг рок, едноставно доплатете ја остаточната вредност и добијте уште 2 години гаранција на Вашиот автомобил.

Рата: 162 €

Месеци: 60

Учество: 2.660 €

Ост. Вредност: 3.325 €


PDF dokument | 0.24MB Лизинг & спецификација i20

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.